Európa Bajnokság 2021 Portugália 4.nap

Nagyon vártuk az utcai versenyeket. A 100 méter igazi sprintkihívás, amelyen mindkét sprinterünk Sipos Janó és Bíró Hanna is továbbjutottak.Itt Hanna óriási egyéni csúccsal egy nagyszerű 5. helyet hozott el, míg Janó is a top 10 be verekedte be magát a közepdöntőbe . Idejével végül a 9. helyen végzett.
Nagyon vártuk Mercs Abi és Urbán Bogi futamát a 10.000 méter pontversenyt. Mindketten nagyon jól helyezkedtek a mezőnyben. Abi egy jól időzített sprinttel pontot is hozott, amely a végelszámolásnál jól jött volna. Sajnos azonban mindketten buktak és nem tudták befejezni a versenyt. Jelentem jól vannak, holnap ismét rajthoz állnak az eliminációban.
Senior női versenyzőink végig az élbolyban haladva fogyasztották a kilométereket. Hunyadi Panni kezd ráérezni az elitmezőny kihívásaira, Gardi Domka pedig 6 pontig meg sem állt, ami az 5. helyre hozta fel őt nagyszerű végeredményként.
Fábián pályára lépett az első távján, amely hasznos előszobája lesz a holnapi eliminációhoz, aminek távja szintén 10 kilométer.

június, 2024