Gördeszka Válogatott

2024 Gördeszka Válogatott

A magyar gördeszka közösség büszkén üdvözli a 2024-es év versenyzői válogatott keret tagjait, melyek a Magyar Gördeszka Szövetség szavazatai alapján kerültek ki. 

Ők fogják képviselni Magyarországot a 2024-es eseményeken és versenyeken. A kiválasztott versenyzők a maguk területén kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és kemény munkával és elkötelezettséggel bizonyították, hogy méltóak a válogatottba kerülésre.

A versenyzők mellett az utánpótlás keretének tagjai is fontos szerepet játszanak a magyar gördeszka sport jövőjében. Az utánpótlás tehetségei kiváló lehetőséget kapnak arra, hogy tapasztalatokat gyűjtsenek és fejlődjenek a sportágban, és hosszú távon erősítsék a magyar gördeszkázás hagyományait és sikereit.

A Magyar Gördeszka Szövetség képviselői kiemelték, hogy a válogatott és az utánpótlás keret tagjainak kiválasztása nemcsak az egyéni teljesítmények alapján történt, hanem az elkötelezettség, a sportszeretet és a csapatmunka fontosságát is figyelembe vették. Ez a megközelítés biztosítja, hogy a válogatott versenyzői és az utánpótlás tehetségei minden szinten képviseljék a gördeszkázás legjobb hagyományait és értékeit.


2024 STREET VÁLOGATOTT

  • Dessewffy Marcell – Instagram
  • Szépvölgyi Dávid – Instagram
  • Petrányi Lajos Ostya – Instagram
    Ostya egy sportsérülés miatt jelenleg  igyekszik a gyógyulásra összpontosítani, mielőbbi jobbulást kívánunk neki és várjuk vissza!

2024 PARK VÁLOGATOTT


2024 UTÁNPÓTLÁS VÁLOGATOTT

A képhez tartozó alt jellemző üres; 2024-valogatott-oli-utanpotlas-480x1024.jpg a fájlnév

július, 2024

Kövess minket Facebook-on, hogy gyorsabban értesülj a friss hírekről!